5 jaar Garantie

5 jaar Garantie op Materiaal & Werk

Er zijn in Den Haag meer dan voldoende 24/7 Slotenmakers te vinden. Maar zijn deze betrouwbaar? Vaak niet. Het komt steeds vaker voor dat malafide slotenmakers voor een goede prijs komen helpen. Echter horen wij vaak dat de schade om bijvoorbeeld een deur open te maken vele malen hoger licht dan de kosten, wat uiteindelijk voor meerwerk en hoge kosten zorgt. Daarnaast kan het vaak uren duren voor deze ter plaatsen zijn, dit klinkt niet als service, toch?

Wij geloven dat wij de hoogst haalbare kwaliteit leveren, daar zijn wij dan ook trots op. Om dit te bekrachtigen bieden wij 5 jaar garantie op ons werk en de producten die wij plaatsen. Bovendien staan onze SRS slotenmakers en monteurs werkelijk altijd voor u klaar, dag & nacht, weer of geen weer! Als laatste staat u bij ons niet lang te wachten. In de meeste gevallen hebben we binnen 30 minuten iemand bij u!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Auteur

About the Author: admin

30 Jarige UX/UI Designer uit Den Haag. Meer dan 3 jaar ervaring als (UX/UI) designer bij bekende merken als OGD ict-diensten en ANWB.

Meer lezen