Slot dat vervangen wordt door een medewerker van SRS Slotenmaker Den Haag

Slot openen

Snel op locatie in Den Haag

Wanneer u buitengesloten bent is dat natuurlijk erg vervelend. Daarom vinden we het belangrijk dat we snel op locatie zijn. We werken met lokale monteurs uit de regio. Zij zijn bekend met de stad en staan binnen no-time voor uw deur. Onze sleutelmakers in Den Haag verplaatsen zich met scooters, zodat ze minder last hebben van het drukke verkeer. 

Onze snelle slotenmaker service: 24/7 spoedservice en binnen 30 minuten op locatie!

Of u nu in Den Haag Centrum, Scheveningen, of wijken als Escamp, Loosduinen, Segbroek, Laak of Haagse Hout woont, er is altijd een SRS slotenmaker bij u in de buurt.

Slot openen zonder sleutel

Er kunnen zich verschillende situaties aandienen waardoor u de deur niet meer kunt openen. Wellicht is een van de volgende situaties op dit moment herkenbaar voor u:

  • U bent de sleutel kwijtgeraakt.
  • De sleutel ligt binnen en u heeft de deur per ongeluk dichtgedaan.
  • Sleutel vast in slot, of de sleutel is afgebroken toen u probeerde het slot te openen.
  • Een inbreker heeft geprobeerd de cilinder te boren of te trekken, waardoor de sleutel niet meer past.

In deze situaties kan SRS slotenservice Den Haag op een professionele manier uw deur openen zonder sleutel.

Zelf slot openbreken

Als u bent buitengesloten dan kunt u zelf ook nog een poging doen om binnen te komen. Wie weet heeft u een reservesleutel bij de buren liggen of heeft u achter huis nog een raam open staan. Of misschien had u de deur niet op slot gedaan en kunt u via de brievenbus de deur openmaken.

In andere gevallen komt het al snel neer op het intikken van een raampje, het verwijderen van eventuele deurscharnieren aan de buitenkant of het openbreken van het slot. 

Hierbij wilt u de schade natuurlijk zo veel mogelijk beperken. Zelf het slot openbreken is daarbij vaak geen slimme keuze, want daardoor gaat uw slot kapot. Dit herstellen kost vaak meer geld dan wanneer u het op een professionele manier direct laat oplossen. 

Door slotenmaker SRS Den Haag in te schakelen kunt u op een voordelige manier uw huis binnenkomen en uw slot laten herstellen.

Tip: Kunt u gemakkelijk ‘inbreken’ in uw eigen huis door het openbreken van het slot? Dan kan een ander dat ook! Overweeg in dat geval sowieso om uw slot te vervangen door een beter beveiligd slot. Lees hier meer over slot vervangen.

Professioneel en met spoed slot openmaken

Uw deur openen is met de Haagse SRS slotenservice in een mum van tijd gebeurd. Hierbij gaan we zo schade beperkend mogelijk te werk, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Cilinder uitboren en vervangen

Vaak moeten we om binnen te komen het cilinderslot uitboren. We vervangen de cilinder dan direct door een gelijksluitende cilinder. Al onze cilinders zijn SKG gekeurd. Dat betekent dat de cilinder is getest op veiligheid en duurzaamheid. Deze sloten zijn inbraakproof.

Optioneel kunnen we al uw sloten vervangen door eenzelfde cilinder, zodat u al uw deuren voortaan kunt openen met dezelfde sleutel.

Slotenservice SRS Den Haag opent uw deur!

Spoedgeval, en kunt u niet wachten om weer naar binnen te gaan? Neem dan contact op met SRS Den haag, de slotenspecialist in uw regio. Welke dag of welk tijdstip het ook is, bij ons kunt u 24/7 terecht voor het openen van sloten.

U kunt ons via onderstaand nummer direct bereiken. We informeren u vooraf vrijblijvend over de kosten en laten u tevens weten binnen hoeveel tijd we op locatie kunnen zijn. Voor u het weet bent u weer binnen.

Terugbelverzoek

Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, bedankt!

5 Jaar Garantie badge