Antiek Messing Lips oplegklavierslot binnenkant

Antieke sloten

Antieke sloten

Antieke sloten in oude deuren zijn vaak fragiel of gaan zelfs stuk. Bij ons kunt u ze op een kwalitatieve manier laten vervangen. We zorgen ervoor dat uw antieke sloten weer volledig functioneel worden met behoud van stijl. Ook kunnen we antieke scharnieren, grendels, beslag en sierobjecten restaureren. Neem nu contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  • Slotenservice Den Haag
  • Antieke sloten en toebehoren restaureren of vervangen
  • Vanaf €100, vraag hier vrijblijvend uw prijsopgave aan of bel naar 070 363 8552

Antieke sloten

Gecertificeerde slotenmaker Den Haag

SRS Den Haag is een gecertificeerde slotenmaker die al jaren ervaring heeft in het restaureren van antieke sloten en sleutels. Antieke sloten, sleutels en toebehoren worden in hun oude glorie hersteld, zodat u er in kwaliteit op vooruit gaat, maar wel de prachtige authentieke stijl behoudt.

SRS antieke slotenservice: schadevrij antieke sloten openen en restaureren

Bijmaken antieke sleutels

Antieke sleutels hebben vaak een prachtige uitstraling, maar gaan er in de loop der jaren in kwaliteit op achteruit. Neem bij voorkeur tijdig actie wanneer u vermoedt dat de sleutel broos is. Deze kan dan namelijk afbreken in het oud slot. Door een antieke sleutel tijdig bij te laten maken voorkomt u dit probleem.

Oud slot, sleutel kapot

Is uw antieke of oude sleutel afgebroken, bijvoorbeeld in het slot? Dat is niet fijn, maar gelukkig kan SRS Den Haag dit in vrijwel alle gevallen voor u oplossen. We zoeken voorzichtig naar een passende oplossing, waarbij we uw oude slot zoveel mogelijk in ere laten.

Oud slot openen zonder sleutel

Wie weet bent u ergens een kluis tegengekomen, of wil u een ander antiek slot openen waarvan u de sleutel kwijt bent. Wilt u zelf dit ouderwets slot openmaken zonder sleutel, dan is er een kans dat u schade toebrengt, waardoor het professioneel openen van het oude slot alleen maar lastiger wordt.

Om dit te voorkomen neemt u het beste contact op met een specialist. Slotenservice SRS Den Haag schiet u graag te hulp. U ontvangt vooraf altijd een transparante prijsopgave.

Antieke deuren en deurbeslag restaureren

Met ambachtelijke technieken zorgen we voor onderhoud, reparatie en het nieuw vervaardigen van antieke sloten en deurbeslag. We werken met diverse materialen, zoals staal, koper, brons, zink en zilver. Ook een antiek gouden slot herstellen behoort tot de mogelijkheden.

Zowel particulieren als antiquairs, kunsthandels, musea, monumentfondsen en andere belanghebbenden kunnen bij ons terecht.

Antieke scharnieren en sierobjecten

Ook voor het restaureren van antieke scharnieren bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens herstellen we sierobjecten en grendels. We doen er alles aan om uw oude slot en toebehoren in glorieuze staat te herstellen.

Slot of sleutels antieke kast vervangen

Heeft u een prachtige antieke kast waarvan de sleutel niet meer werkt of zoek is geraakt? Ook daar is een gepaste oplossing voor te vinden. Overleg met ons de situatie, zodat we u advies en een prijsopgave op maat kunnen geven.

Antiek slot restaureren kosten

Voordat u besluit om uw antieke slot te laten herstellen, wilt u wellicht weten wat de kosten zijn. Bij SRS Den Haag maken we een offerte op maat, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. We overleggen de mogelijkheden, zoals het vervangen of restaureren van sloten en toebehoren, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

SRS slotenservice Den Haag herstelt uw oude en antieke sloten!

Wilt u oude of antieke sloten en sleutels in ere herstellen? Of wilt u uw deurbeslag, scharnieren en versieringen laten opknappen? Neem dan nu contact met ons op voor een prijsopgave en plan uw afspraak in.

Projecten

400 jaar oud slot

400 Jaar oud slot gerepareerd en 2 extra sleutels bijgemaakt. Ontroest en opnieuw gespoten.

Messing beslag (±1924)

Omgebouwd van oude 22mm cilinder naar standaard profielcilinder. Met als toevoeging een kerntrekbeveiliging in de stijl van het beslag.

Terugbelverzoek

Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, bedankt!

5 Jaar Garantie badge