Inbreker die met koevoet probeerd een deur open te breken

Inbraakpreventie

Inbraakschade

Inbraakschade herstellen

Wanneer uw sloten beschadigd zijn, niet soepel openen of sluiten, of simpelweg verouderd zijn, dan is het slim om ze te vervangen. Ook bij verhuizing of het verlies van een sleutel is het ter beveiliging slim om nieuwe sloten te plaatsen. SRS slotenservice Den Haag vervangt uw sloten met deurbeveiliging tegen inbraak.

  • Slotenservice Den Haag
  • Gecertificeerde anti-inbraak sloten
  • Vanaf €70, vraag hier vrijblijvend uw prijsopgave aan of bel naar 070 363 8552

Inbraakbeveiliging in Den Haag

SRS Den Haag slotenservice, ook voor spoedgevallen

Heeft een inbreker geprobeerd om uw deur te forceren? Dan kan het zijn dat de sleutel niet meer past. U kunt dan met spoed bij ons terecht, we zijn binnen 30 minuten op locatie. We repareren het deurbeslag en vervangen het slot door een veiliger slot, zodat u voortaan met een gerust hart van huis af kunt. Neem 24/7 contact met ons op via 070 363 8552 of lees meer over de mogelijkheden van deur openen met spoed.

SRS garantieservice: 5 jaar anti-inbraakgarantie

SRS slotenservice is actief in Den Haag centrum, Scheveningen, wijken als Escamp, Loosduinen, Haagse Hout, Segbroek, Laak, Leidschenveen-Ypenburg en overige Haagse stadsdelen.

Oude sloten vervangen

Een reeds geforceerde deur is niet de enige reden om uw huidige sloten te vervangen. Voorkomen is immers beter dan genezen. In de volgende situaties is het vervangen van oude sloten een goede keuze:

  • Sloten zijn verouderd of beschadigd
  • Sloten gaan lastig open en dicht, met risico dat de sleutel afbreekt
  • Bij verlies van een sleutel
  • Bij een verhuizing
  • U wilt uw huis beter beveiligen tegen inbrekers

SRS slotenservice is uw betrouwbare partner met al meer dan 35 jaar ervaring in het schadevrij, vakkundig vervangen en repareren van sloten.

Gecertificeerde SKG sloten

We werken met sloten en toebehoren die SKG-gecertificeerd zijn. Dat wil zeggen dat ons hang- en sluitwerk getest en gekeurd is op sterkte en duurzaamheid. SKG deurbeslag is volgens de Nederlandse NEN5089 Norm ingedeeld in drie klassen, waarbij het aantal sterren de mate van inbraakbeveiliging aangeeft.

1 SKG ster: standaard inbraakwerend

2 SKG sterren: beter inbraakwerend, maar niet bestand tegen kerntrekken

3 SKG sterren: optimaal inbraakwerend, ook bestand tegen kerntrekken

Kerntrekken is een methode waarbij inbrekers met gehard stalen schroefgereedschap proberen het slot van de deur te forceren. Onze voorkeur gaat uit naar veiligheidssloten met kerntrekbeveiliging. We geven u graag advies over de mogelijkheden van verschillende merken, zoals Lips en Yale.

Inbraakbeveiliging deur

Vooral uw voordeur is gevoelig voor inbrekers, maar ook aan de achterkant kunnen ze een poging wagen, bijvoorbeeld door over uw schutting te klimmen. Wanneer we uw voordeur slot vervangen kunnen we tevens direct de achterdeur in orde maken. Bijkomend voordeel is dat u dan met dezelfde sleutel beide deuren kunt openmaken.

Inbraakbeveiliging raam

Sommige ramen zijn voorzien van een slot. U kunt uw deuren nog zo goed beveiligen, maar als inbrekers vervolgens via het raam gemakkelijk naar binnen kunnen, dan heeft het nog geen zin. Daarom kunnen we optioneel ook de sloten van uw ramen vervangen.

Anti-inbraak sloten kosten

De kosten voor sloten kunnen flink uiteenlopen. Dit is afhankelijk van het gewenste type en merk anti-inbraak slot. Wij streven naar een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en geven u advies over de mogelijkheden. U ontvangt altijd vooraf een transparante prijsopgave.

SRS slotenmaker inbraakbeveiliging: huis voorzien van veilige sloten vanaf €70

Veilige sloten zijn mogelijk een wat grotere investering, maar zijn het absoluut waard. Zeker als u dit afweegt tegen de mogelijke lasten die u krijgt als er bij u ingebroken wordt. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen huis en dat u uw privé-eigendommen goed kunt beschermen

Kies SRS slotenservice Den Haag voor 5 jaar anti-inbraakgarantie!

Uw huis beveiligen tegen inbraak? U kunt zelf naar een slotenwinkel gaan, maar dan loopt u het risico dat de sloten niet optimaal geïnstalleerd worden. Schakel daarom bij voorkeur een professional in voor uw inbraakpreventie.

Bij SRS slotenservice Den Haag profiteert u van 5 jaar anti-inbraakgarantie. Probeert een inbreker voor die tijd uw slot te forceren, dan komen we het gratis repareren. Neem nu contact met ons op voor een prijsopgave op maat en houd inbrekers buiten de deur!

Terugbelverzoek

Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, bedankt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
5 Jaar Garantie badge