Slot dat vervangen wordt door een medewerker van SRS Slotenmaker Den Haag

Slot vervangen

Slot vervangen

Bent u buitengesloten of wilt u uw huidige slot vervangen door een beter beveiligd slot? Dan bent u aan het juiste adres bij SRS, uw slotenmaker in Den Haag. We kunnen uw veiligheidsbeslag en cilinderslot vervangen, zodat u weer binnen kunt en voortaan met een gerust hart de deur achter u dichttrekt.

  • Slotenmaker Den Haag
  • Gekwalificeerde veilige sloten
  • 5 jaar garantie op werk & materiaal
  • Spoed indien buitengesloten: binnen 30 minuten ter plaatse
  • Vanaf €70, vraag hier vrijblijvend uw prijsopgave aan of bel naar 070 363 8552

Snelle slotenmaker in Den Haag

Bij SRS (Special Repair Service) Den Haag, de meest unieke én ervaren slotenmaker vinden we het belangrijk dat we u snel kunnen helpen, ook in momenten van nood. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar, zowel telefonisch als via WhatsApp. We zijn actief in Den Haag en omgeving, van Loosduinen tot Haagse Hout, Laak, Scheveningen, Leidschenveen-Ypenburg en andere Haagse stadsdelen.

Onze SRS garantieservice: 5 jaar 100% garantie op werk en materiaal!

Neem direct contact met ons op voor een spoedafspraak, bijvoorbeeld als u buitengesloten bent. Onze monteurs zijn in omgeving binnen 30 minuten ter plaatse. Of plan uw afspraak van het vervangen van uw slot op een moment dat het u uitkomt.

Slot vervangen door veiliger slot

Twijfelt u of uw slot goed weerbaar is tegen inbrekers? Wij kunnen u adviseren en indien nodig uw sloten vervangen. We werken met SKG-gecertificeerde materialen. Dat betekent dat ons hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm NEN5089 voor sterkte en duurzaamheid.

Hang- en sluitwerk is volgens de NEN-norm

ingedeeld in drie classificaties.

  • 1 SKG ster: standaard inbraakwerend
  • 2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend
  • 3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend

Bij ons kiest u zelf het gewenste aantal sterren. We werken met sloten van gerenommeerde merken, zoals Yale sloten en Lips sloten. We staan achter onze kwaliteit en geven u daarom vijf jaar lang garantie, zowel op werk als materiaal.

Voordeurslot vervangen

Vooral uw voordeur wilt u extra goed beveiligd hebben tegen inbrekers. Het is daarom belangrijk dat er een kwalitatief slot op zit. Uw deurslot vervangen bij de voordeur is een slimme keuze als u er zeker van wilt zijn dat uw huis goed afgesloten is.

U kunt eventueel direct de sloten van de achterdeur, garage en andere deuren laten vervangen door hetzelfde slot. Zo krijgt u overal toegang met dezelfde sleutel, wel zo gemakkelijk.

Cilinderslot vervangen driepuntssluiting

Om de deur extra te vergrendelen kunnen we bij u een driepuntssluiting installeren. U kunt dan voortaan de deur op drie plaatsen afsluiten met één sleutel. Kortom, uw cilinderslot vervangen door een driepuntssluiting zorgt voor een hogere veiligheid en dat met groot gebruiksgemak en enkel sleutelgat.

Sleutel nieuwe woning

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Dan vindt u het wellicht prettig als uw sloten vervangen worden. U weet immers niet of iemand nog een reservekopie in handen heeft. Het deurslot vervangen is in dit geval een goede en rustgevende oplossing.

Antieke sloten vervangen

Is uw pand voorzien van antieke sloten? We kunnen deze antieke sloten vervangen, maar kunnen ze ook repareren en restaureren. We begrijpen namelijk dat antieke sloten een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan een gebouw of monument. Lees meer over de mogelijkheden van antieke sloten restaureren, herstellen of vervangen.

Slot vervangen zonder sleutel

Buitengesloten, bijvoorbeeld omdat u de sleutel kwijt of vergeten bent, of omdat deze afgebroken is in het slot? Geen nood, we kunnen ook uw cilinderslot vervangen zonder sleutel. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 bij ons terecht. Onze monteurs zijn in Den Haag binnen 30 minuten bij u op locatie voor het openmaken en vervangen van uw slot!

Bel direct naar 070 363 8552 of lees meer over slot openen. Interne link

Sloten vervangen kosten

Wat kost een slot vervangen, voordeur cilinder vervangen of een driepuntssluiting installeren? Voordat u uw sloten laat vervangen, vraagt u zich waarschijnlijk af welke kosten dat met zich mee brengt. Bij SRS slotenmaker Den Haag zijn we altijd transparant over de prijzen. We geven u vooraf een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Scherpe prijzen bij SRS Den Haag: kosten sloten vervangen vanaf €70!

Slotenservice SRS Den Haag maakt uw huis inbraakveilig!

Weer uw huis tegen inbrekers met de slotenservice van SRS Den Haag. Uw insteekslot vervangen en een nieuw cilinderslot plaatsen doen we op een professionele manier, met garantieservice en altijd een duidelijke prijsopgave vooraf. Spoedgeval? U kunt 24/7 bij ons terecht voor het openen en direct vervangen van sloten.

U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Neem nu contact op en laat geen inbreker meer door de deur komen.

Terugbelverzoek

Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, bedankt!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
5 Jaar Garantie badge