Antiek Messing Lips oplegklavierslot buitenkant

Sleutels kopiëren

Sleutels kopiëren

Extra sleutels zijn erg handig, bijvoorbeeld om er een extra te bewaren in uw portemonnee, of om aan een nieuwe huisgenoot, familie of buren te geven. Wilt u een sleutel bij laten maken? Neem dan contact op met SRS slotenservice Den Haag! 

  • Sleutels kopiëren in Den Haag
  • Huissleutels, kluissleutels, antieke sleutels, voertuigsleutels en meer
  • Vanaf €70, vraag hier vrijblijvend uw prijsopgave aan of bel naar 070 363 8552

Sleutel bijmaken Den Haag

Met de sleutelkopieerservice van SRS Den Haag kunt u vrijwel iedere sleutel laten dupliceren. Ook als uw sleutel versleten of afgebroken is, kunnen we deze vaak nog repareren of compleet vervangen. 

U kunt bij ons onder andere terecht voor het kopiëren van de volgende soorten sleutels:

  • Huissleutels
  • Brievenbussleutels
  • Kluissleutels
  • Antieke sleutels
  • Fietssleutels en bromfietssleutels,
  • Traditionele autosleutels en caravansleutels

Met spoed afgebroken sleutel repareren? Neem dan telefonisch contact op via 070 363 8552 of lees meer over spoedservice slot openen in Den Haag. Interne link

Onze SRS sleutelservice Den Haag: kwaliteitswerk voor slijtvaste nieuwe sleutels!

Versleten sleutel kopiëren

Voorkom problemen met sleutels door ze preventief te laten kopiëren. Op den duur kunnen sleutels namelijk slijten, vervormen of scheuren. Een huissleutel bijmaken is daarom een goed idee, want met een beetje pech breekt een broze sleutel af in de cilinder, waardoor u letterlijk nog verder van huis bent.

Kapotte sleutel repareren en kopiëren

Is uw sleutel afgebroken in de cilinder? We begrijpen dat dat erg vervelend is. Daarom kunt u 24/7 contact met ons opnemen voor het repareren of vervangen van uw slot. In veel gevallen kunnen we de sleutel herstellen, om daar vervolgens kopieën van te maken. Hierbij gaan we altijd zo duurzaam mogelijk te werk.

Kopiëren vanaf originele sleutels

We raden u aan om altijd een originele sleutel te bewaren. We kopiëren namelijk bij voorkeur vanaf originele sleutels, omdat we hiermee een kwalitatief duplicaat kunnen maken.

Wilt u certificaat sleutels kopiëren of bestellen, dan hebben we daarvoor een certificaat van u nodig. Deze kunt u per e-mail naar ons toesturen.

Autosleutel kopiëren

Autosleutel bijmaken? Den Haag slotenservice SRS kan uw traditionele autosleutels kopiëren (autosleutels zonder chip). Dit is aan te raden wanneer u merkt dat uw huidige sleutel aan het slijten is, of als u een reservesleutel op zak wilt hebben of een andere chauffeur ook een sleutel wilt geven.

Fietssleutel bijmaken

Hoe vervelend is het als u uw fietssleutel kwijt bent? Het kan iedereen overkomen! Laat daarom bij ons een fietssleutel bijmaken. We kunnen sleutels van verschillende merken dupliceren. Zoekt u bijvoorbeeld een Gazelle, Batavus of Axa sleutelservice in Den Haag? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Antieke sleutels kopiëren

Ook voor het bijmaken van antieke sleutels bent u bij ons aan het juiste adres. We maken ze na in dezelfde authentieke uitstraling. Hoe ouder de sleutel, hoe brozer deze wordt. We voorzien u van een nieuw, slijtvast exemplaar. Lees hier meer over antieke sloten en sleutels. Interne link

Kluissleutels dupliceren

Zoekt u een betrouwbare partner voor het bijmaken van een kluissleutel? SRS Den Haag kan uw sleutels kopiëren. Is uw sleutel kapot? Dan hebben we ook mogelijkheden voor het openen van de safe in onze werkplaats of op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sleutel bijmaken kosten

Wilt u een sleutel laten bijmaken, dan zijn de kosten afhankelijk van het type sleutel en de conditie van de huidige sleutel. Dit is maatwerk. Daarom voorzien we u vooraf altijd van een transparante prijsopgave, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Scherpe prijzen bij SRS Den Haag: kosten sleutel bijmaken vanaf €70!

Kies sleutelservice SRS Den Haag voor slijtvaste sleutels!

Zoekt u een betrouwbare sleutelmaker in de buurt? Neem dan nu contact op met SRS sleutelservice Scheveningen en Den Haag. U kunt snel bij ons terecht en ontvangt vooraf altijd een transparante prijsopgave. Kies bij ons voor kwalitatieve sleutels, waarmee u uw deuren altijd kunt openen!

Terugbelverzoek

Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, bedankt!

5 Jaar Garantie badge