Veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions)

Omdat wij graag hepen, zowel telefonisch als via de mail, leek het ons handig een aantal veel gestelde vragen hier te beantwoorden. Hopelijk helpt dit uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen die hier niet bijstaan? Bel of mail ons dan gerust!

Als een vraag vaak genoeg gesteld wordt, voegen wij deze hier toe. Zo helpt u indirect uw medemens veiliger (en fijner) wonen!

Wij hanteren altijd een vooraf besproken tarief. Deze kan inderdaad verschillen op basis van dag deel of drukte. Omdat wij altijd zorgen voor een passend advies en prijsindicatie, raden wij u aan ons vooraf eerst te bellen. 

Doorgaans zijn wij het hele jaar- 24/7 geopend voor vragen, hulp of services.

Het is namelijk mogelijk dat wij u gratis via de telefoon kunnen helpen met bijvoorbeeld uw slot of deur te openen. Mocht dit niet mogelijk zijn kunnen wij normaliter binnen een half uur ter plaatse zijn, voor een vooraf besproken bedrag natuurlijk.  Zo bent u altijd zeker van een passend en betaalbare service! Meer vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier of bel ons direct voor een advies op maat.

Wij werken voor het grotendeels in- en rondom Den Haag. Voor een lijst met wijken waarin wij werken kunt u hier klikken. Voor uitzonderingen (denk aan Antieke Kluizen) kunnen wij een uitzondering maken, bel of mail ons hiervoor altijd vooraf op zodat wij u kunnen adviseren. 

Gemiddeld kost een sleutel dupliceren of kopiëren 8 tot 10 euro. Deze zijn ook binnen het kwartier klaar (afhankelijk van drukte en afspraak tijd). Als u zeker wilt zijn dat wij u kunnen helpen kunt u het beste een afspraak maken of 15minuten van te voren bellen. Dan zorgen wij dat er een slotenmaker klaar staat om u te helpen. Wij zitten in het Centrum van Den Haag en zijn hierdoor goed bereikbaar te voet of met vervoer. Wij werken het beste en effectiefste op afspraak, bel of mail ons dus gerust, dan zorgen wij voor de rest!

Natuurlijk! Wij zouden geen vertrouwen hebben in een bedrijf dat geen garantie geeft op hun eigen product(en), u wel?

Bij ons bent u zeker van 5jaar garantie op inbraakpreventie (werk en materiaal). Wilt u meer weten over onze garanties? Bel of Mail ons dan gerust!

Wij helpen u graag met uw project, klein of groot. Weet u niet zeker of uw project klein of groot is? Bel of mail dan gerust. Wij helpen u graag antwoorden te vinden op uw vragen – ook verwijzen wij, wanneer nodig,  gerust door. Want wij zijn er voor u, niet voor uw portemonnee.

Zeker weten! Wij openen sloten, vervangen sloten en helpen u graag met  inbraakpreventie verbeteren van uw huis. heeft u een antiek slot? Dan helpen wij u ook graag mee. Antieke/oudere sloten en sleutels of kluizen kunnen wij restaureren of ter plekken openen – afhankelijk van plaatsing en eventuele schade. Wilt u hier meer over weten? Bel of mail ons dan direct!

Wij kunnen kluizen openen, de sleutel vervangen of restaureren en als het niet anders kan zelfs de kluis in onze werkplaats versterken of restaureren. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw eigen project? Bel of mail dan gerust.

De lengte van een project hangt er af van de complexiteit en het benodigde restoratie werk. Om hier een duidelijk antwoord op te geven raden wij aan ons een mail te sturen en eventueel hierbij wat foto’s toe te voegen van het project. Zo kunnen wij u een aangepast advies geven en aangeven hoe lang het werk kan duren. Is mailen lastig? Bel ons dan gerust en wij helpen u graag verder inzicht te krijgen in de complexiteit van uw project.

Plaatst uzelf eens in de schoenen van zon gemene dief, wanneer zijn de meeste ‘kansen’? Wanneer mensen niet thuis zijn! Dus elk moment dat het gros van de bevolking de deur uitgaat, denk aan een dagje strand, een boswandeling met de familie of een verjaardag / vakantie. Dit zijn perfecte momenten voor dieven om in te breken. Denk dus vooral aan de tips voor inbraakpreventie op de website van Politie Nederland.

Wij bieden geen kortingen aan, dit omdat wij u altijd kwaliteit producten verkopen. Wi doen geen consessies op kwaliteit om meer winst te behalen, hiervoor hebben wij teveel passie voor het vak en de mensen die wij helpen.

Hang-en-sluitwerk is hiermee vaak langer inbraak-proof, minder (en beter te herstellen) braakschade, deze manier is op lange termijn dus beter voor uw portemonnee dan ‘leuke deals voor goedkope sloten’. Weet u niet zeker of uw huidige slot nog veilig is of voldoende bestand is tegen het ruwe werken van  inbrekers? Bel of mail ons dan gerust!

Wij hanteren meestal een ‘prijs op maat’. Dit betekent dat wij het liefst u vooraf even bellen of mailen om een passende prijs te bespreken. Misschien kunnen wij u gratis via de telefoon helpen weer binnen te komen nadat u bent buitengesloten. Misschien zit uw slot vast (vies, oud of deels kapot) en kunnen wij door u wat tips te geven zelf binnen komen! dat scheelt natuurljk weer geld. Wij helpen U dus graag op de manier die het beste past bij uw situatie. Wilt u weten wat de kosten voor one oplossingen zijn? Bel of mail ons dan gerust!