Aad, Slotenmaker én uitvinder

Slotenmaker en allround techneut Aad is verantwoordelijk voor alles wat er in de werkplaats gebeurt van reparatie tot ontwerp, testen en bouwen. Daarnaast zullen veel inwoners in en rond het Centrum van Den Haag de man op zijn kleurrijke brommer wel herkennen.

Aad Bakker, de kleurrijke, excentrieke slotenmaker in Den Haag die niet alleen sloten ontwerpt, repareert & ontwerpt. Nee, ook helpt deze Slotenmaker mensen bij hun band plakken, fietswiel recht trekken of zelfs hun scooter weer werkend krijgen. De beste man is veelzijdig in zowel zijn vaardigheden als visie op de wereld. Zo is hij fel tegen de wegwerpmaatschappij en doet hij zijn uiterste best sloten in ere te herstellen, in plaats van nieuwe te kopen.

Door zijn kleurrijke persoonlijkheid (en brommer, werkplaats en café / woonkamer) is hij te zien in Nachtdieren, een programma van NPO over mensen die veelal ‘snachts opereren. De brommer is dan ook zijn passie geworden, zo is hij ieder jaar te vinden in de ‘Kâhwe Klâhwe’ tocht van Scheveningen naar het Centrum van Den Haag.

Ook is Aad te zien in “Ondernemer van de maand’‘ en in een korte feature film over zijn kijkwijze naar en over de wereld om ons heen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Picture of Aad Bakker (Our Locksmith) on his bike (side view)
Picture of Aad Bakker (Our Locksmith) on his bike (front view)
Aad Bakker SRS Slotenmaker in Den Haag op brommer

Auteur

About the Author: admin

30 Jarige UX/UI Designer uit Den Haag. Meer dan 3 jaar ervaring als (UX/UI) designer bij bekende merken als OGD ict-diensten en ANWB.

Meer lezen