Vingerafdrukslot onveiliger dan u denkt

Staat uw buurman breed lachend zijn nieuwe vingerafdrukslot te promoten? Ondoordringbaar! Alleen mijn vingerafdruk werkt, geen dief die hier naar binnen komt hoort U hem roepen…Nou, dat blijkt toch anders te liggen.

In de video van LockPickingLawyer gaat de Lawyer aan de haal met het Mengqi-Control slot waarbij gebruik gemaakt wordt van vingerafdruk, RFID of pincode.

Uiteraard is onze Slotenmaker al reeds bekend met deze trucjes van de inbrekers en raden wij dan ook bijna altijd een elektrisch slot af. Er zijn veel merken en kwaliteitsverschillen op de markt, vooral nu veel mensen thuis zitten met Corona. Hierdoor komen veel sloten op de markt waarbij geen of geringe veiligheid bij zit, eenvoudig te openen (en dus te ‘lockpicken’).

Bekijk de video en strek uw eigen conclusies, mocht u nog vragen hebben over elektrische sloten, wat wij aanraden of wilt U een diagnose van uw deurbeveiliging? Neem dan snel contact op of bel ons op: 070 363 8552

Auteur

About the Author: admin

30 Jarige UX/UI Designer uit Den Haag. Meer dan 3 jaar ervaring als (UX/UI) designer bij bekende merken als OGD ict-diensten en ANWB.

Meer lezen